Borrelhapjes met Hollandse dip
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hapje - Zomer - 6 personen - 15 minuten
Bereiding
Rijg voor de mozzarellaspiesjes eerst een cherrytomaatje aan de sateprikker, gevolgd door een blaadje basilicum. Rijg dan een bolletje mozzarella, weer een blaadje basilicum en nog een cherrytomaatje aan de prikker. Voor de vijgenspiesjes rijg je alleerst een kwart vijg en dan een blokje gorgonzola aan de sateprikker. Eindig met een plakje gerookt buikspek. Je kunt ervoor kiezen om de spiesjes te serveren met wat platte peterselie. Voor de Buggles doe je de chips in een kommetje en je hoeft alleen het dekseltje van de Hollandse dip te halen.
Ingrediënten
- Voor de mozzarellaspiesjes (12 stuks)
- 24 cherrytomaatjes
- 12 bolletjes mozzarella
- 24 blaadjes basilicum
- 12 (kleine) satéprikkers
- Voor de dip
- zakje Buggles
- 1 bakje Hollandse dip
Receptnummer: 998
Reageren
Meer smakelijke recepten
Oven voorverwarmen op 200 graden. Haal de bevroren plakjes bladerdeeg met een mes van elkaar, laat ze 5-10 minuten ontdooien en verwijder de folie. ...
Snijd het brood in plakjes van 1,5 cm dik. Meng de olijfolie met de uitgeperste knoflook en het zout en leg het brood hierin. Doe de broodjes e...
Maak de champignons schoon en snijd deze in dikke plakjes. Snijd de mozzarella ook in plakjes. Verhit een klein koekenpannetje met de olijfolie op het...
Snijd een grote plak watermeloen van ruim 1 centimeter dik en verwijder de schil. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel deze over de plakken melo...