Broodje shoarma met frisse salade
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Lente - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Verhit de olie in een koekenpan en bak de shoarma in 7-8 minuten bruin en gaar. Verwijder ondertussen de harde kern uit de sla en snijd de sla in dunne reepjes. Snijd de komkommer en tomaten in dunne plakken. Verwarm de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk elk broodje met 1 el knoflooksaus. Verdeel er wat sla, komkommer en tomaat over en schep de shoarma erin. Serveer de broodjes shoarma met een tomaat- en komkommersalade.
Ingrediënten
- 500 g varkensvlees shoarma
- 1 krop ijsbergsla
- 1 komkommer
- 2 tomaten
- 4 shoarmabroodjes
- 4 el knoflooksaus
- 2 el olijfolie
Receptnummer: 952
Reageren
Meer smakelijke recepten
Spinazie wassen en over vier borden verdelen. 400 g Aardbeien wassen en in partjes snijden. Rocquefort kaasje in stukjes snijden. Beiden over de borde...
Meng de tonijn met de mayonaise, ansjovis en citroen in een keukenmachine of blender. Schep in een bakje en voeg de kappertjes toe. Beleg het broodje ...
Snijd het vlees in zeer dunne reepjes. Versnipper één ui, snijd de ander in ringen. Meng het vlees met de versnipperde ui en strooi er f...
Doe de augurken, kappertjes en peterselie met wat olijfolie in de keukenmachine en druk een paar keer op de pulseerknop(of snijd deze ingrediënten me...