Kalfsschnitzels met lentegroenten
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Lente - 4 personen - 35 minuten
Bereiding
Sugar snaps, sperziebonen en asperges schoonmaken. Sugar snaps en sperziebonen samen 4 minuten koken. Asperges toevoegen en nog 3 minuten koken. Schnitzels in circa 5 minuten per kant aan beide kanten bruin bakken. In koekenpan margarine verhitten en aardappelpartjes circa 7 minuten bakken. Schnitzels met groenten en gebakken aardappelpartjes serveren.
Ingrediƫnten
- 4 kalfsschnitzels van ca. 150 gram
- 200 gr sugar snaps
- 200 gr sperziebonen
- 250 gr groene asperges
- 400 gr aardappelpartjes
- 2 eetlepels vloeibare margarine
Receptnummer: 942
Reageren
Meer smakelijke recepten
De aardappels eet je straks met schil en al, dus goed wassen en schoonboenen. Snijd de aardappels in gelijke partjes en dep ze daarna droog in een th...
Meng het gehakt in een schaal met de hand met ei, de gebakken uitjes en naar smaak zout en peper. Draai kleine balletjes. In ruime koekenpan helft bot...
IJsbergsla schoonmaken en in reepjes snijden. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In pan 2 el margarine verhitten en paprika 3 min. bakken. K...