Vegetarische pastaschotel
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Lente - 4 personen - 35 minuten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de knoflook fijn, de paprika in reepjes en de mozzarella in plakken. Kook de macaroni in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een koekenpan de olie en fruit de knoflook 1 minuut. Bak de paprika 2 minuten mee. Voeg de spinazie in porties toe. Laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta met de groenten over de ovenschaal. Schenk de pastasaus erover. Leg de mozzarella erop en bestrooi met peper en zout. Zet de schotel circa 20 minuten in de oven.
Ingrediënten
- 600 gr bladspinazie
- 250 gr mozzarella
- 400 gr macaroni grande
- 450 gr rode pastasaus
- 1 rode paprika
- 2 tenen knoflook
- 2 el olijfolie
Receptnummer: 940
Reageren
Meer smakelijke recepten
Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking. Laat de ontdooide spinazie goed uitlekken (gebruik hiervoor een zeef) en warm de spina...
Snijd de ui en knoflook fijn en de groenten in reepjes en kleine blokjes. Zet een grote pan op het vuur en verwarm hierin de olijfolie. Bak hierin de...
Kook de macaroni volgens de instructie op de verpakking. Halveer de trostomaatjes. Pers de knoflook, voeg deze toe aan de balsamicoazijn en breng op s...