Knäckebröd met haring in room
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Winter - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Haring in schaal leggen met uien en laurierblaadje ertussen. Crème fraîche loskloppen en mengen met slagroom, zout, peper, mosterd, mierikswortel en sinaasappelschil. Saus over haringen schenken en circa 2 uur laten intrekken. marineren. Serveer met Knäckebröd.
Ingrediënten
- 6 gefileerde zoute haringen
- 2 kleine uien
- 1 blaadje laurier
- 1,25 dl crème fraîche
- 1,25 dl slagroom
- 1 tl mosterd
- 1 tl geraspte mierikswortel (potje)
- 1 tl geraspte sinaasappelschil
- verse dille
- peper en zout
Receptnummer: 885
Reageren
Meer smakelijke recepten
Gezond ontbijt á Cracotte en Vitalu
Snijd de radijsjes in dunne plakjes en de paprika in reepjes. Meng in een kom de hüttenkäse met de tonijn, mayonaise en de peterselie. Breng op smaa...
Kipreepjes in roomsaus
Snijd de kipfilet in reepjes en wentel door de bloem. Bak de ui met de knoflook peper en paprikapoeder, voeg daarna de kipfilet toe en tot slot de cha...