Kladdkaka - Natte chocoladetaart
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hapje - Winter - 6 personen - 70 minuten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175 graden Celcius. Meng alle droge ingrediënten door elkaar in een grote kom. Klop de eieren los in een apart schaaltje. Smelt de boter en meng dat samen met de eieren door het droge mengsel heen. Meng alles goed door elkaar tot een glad deeg. Giet het deeg in een ingevette springvorm van ongeveer 20 cm doorsnee. Bak in het midden van de oven voor ongeveer 20-35 minuten. Laat de taart daarna uitharden en afkoelen tot hij helemaal koud is.
Ingrediënten
- 2 eieren
- 90 gr witmeel
- 255 gr suiker
- 3 el cacao poeder
- 1 tl vanillesuiker
- 100 gr roomboter
Receptnummer: 878
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een tulbandvorm in. Smelt de boter op lag vuur in een steelpan. Meng de suiker, het bakmeel en de laag cacao in ee...
Verwarm de oven voor op 180 °C (elektrische oven). Plaats de muffinvormpjes in het bakblik. Meng de Blue Band Vloeibaar in een grote kom met de suik...
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een bakvorm in en bekleed het met bakpapier. Klop de boter en de suiker met een mixer tot er een bleke luchtige m...
Bereid de taartbodem volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet de honing in een bakje met heet water, zodat het extra dun wordt. Schenk spiraalsge...