Slavinkje met aardappel en groenten
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Slavinken ongeveer 15 minuten op laag vuur aanbraden en laatste minuutjes op hoog vuur bakken voor een krokant korstje. Aardappelschijfjes in de braadpan met boter en olijfolie. Bakken en regelmatig voorzichtig omscheppen tot ze een lekker bruin korstje krijgen. Op het laatst zout strooien naar smaak. Groenten ongeveer 3 minuten verwarmen in eigen vocht. Niet laten koken. Direct serveren op het bord. Smakelijk!
Ingrediënten
- 4 slavinkjes
- 450 gr aardappelschijfjes
- 2 el olijfolie
- 1 el boter
- ca. 500 gr doppertjes en worteltjes
- zout
Receptnummer: 846
Reageren
Meer smakelijke recepten
Kook de aardappels gaar. Slavinken in de koekenpan op matig vuur in de boter in 15 minuten bruin en gaar bakken. Vlees uit de pan nemen en warm houden...
Verwarm de oven voor op 200 °C of zorg dat de bbq roodgloeiend is. Verpak elke aardappel in aluminiumfolie en pof deze circa 45 minuten in het midden...
Snijd de worstjes in stukjes van circa 3 cm. Snijd de uien in grote parten en de paprika in grove stukken. Veeg de champignons schoon met keukenpapier...