087e53efe094ec36028ade84569fa758b16432cf9https://www.lekkermakkelijk.nl

Gado Gado

Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!

Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 30 minuten

Bereiding

Kook de eieren in een pan met water in circa 10 minuten hard. Giet de eieren af, laat ze schrikken en pel ze. Snijd de witte kool in dunne reepjes, schil en snijd de wortels in plakjes en maak de sperziebonen schoon. Blancheer de kool, wortels en sperziebonen, afzonderlijk van elkaar, in water met zout. Blancheer de taugé. Schil en snijd de aardappels in dunne reepjes, spoel de aardappels schoon en blancheer ze in water met zout. Snijd de komkommer in lange repen. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Maak de satésaus warm. Serveer de groente en eieren op een schaal en lepel de satésaus over de groente. Bestrooi met de gebakken uitjes en serveer met kroepoek en witte rijst.

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 1/2 witte kool
  • 125 gr taugé
  • 2 wortels
  • 250 gr sperziebonen
  • 3 aardappels
  • 1/2 komkommer
  • 300 gr witte rijst
  • 3 el gebakken uitjes
  • 1 zak kroepoek
  • 250 gr satésaus

Receptnummer: 816


Reageren


Meer smakelijke recepten

Bami goreng met kipsaté

Snijd de kipfilet in blokjes. Marineer de kip in 2 eetlepels olie en voeg de kipkruiden toe. Verhit 2 el olie in een braadpan en bak de kipfilet rondo...

Nasi goreng

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rijst na het koken koud afspoelen en af laten koelen. Snipper de uien. Verhit in een wok of ha...

Oosterse kip met groenten

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de olie in een wok en bak de kipreepjes 3 tot 4 minuten. Vo...

Oosterse schotel

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop de eieren los voeg een ...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18