Gado Gado
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Kook de eieren in een pan met water in circa 10 minuten hard. Giet de eieren af, laat ze schrikken en pel ze. Snijd de witte kool in dunne reepjes, schil en snijd de wortels in plakjes en maak de sperziebonen schoon. Blancheer de kool, wortels en sperziebonen, afzonderlijk van elkaar, in water met zout. Blancheer de taugé. Schil en snijd de aardappels in dunne reepjes, spoel de aardappels schoon en blancheer ze in water met zout. Snijd de komkommer in lange repen. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Maak de satésaus warm. Serveer de groente en eieren op een schaal en lepel de satésaus over de groente. Bestrooi met de gebakken uitjes en serveer met kroepoek en witte rijst.
Ingrediënten
- 4 eieren
- 1/2 witte kool
- 125 gr taugé
- 2 wortels
- 250 gr sperziebonen
- 3 aardappels
- 1/2 komkommer
- 300 gr witte rijst
- 3 el gebakken uitjes
- 1 zak kroepoek
- 250 gr satésaus
Receptnummer: 816
Reageren
Meer smakelijke recepten
Snijd de kipfilet in blokjes. Marineer de kip in 2 eetlepels olie en voeg de kipkruiden toe. Verhit 2 el olie in een braadpan en bak de kipfilet rondo...
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rijst na het koken koud afspoelen en af laten koelen. Snipper de uien. Verhit in een wok of ha...
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de olie in een wok en bak de kipreepjes 3 tot 4 minuten. Vo...
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop de eieren los voeg een ...