Fruittaartje
Nagerecht - Zomer - 6 personen - 35 minuten
Bereiding
Verwarm de oven volgens de instructie op de verpakking van het bladerdeeg. Neem zes plakjes plakjes bladerdeeg, laat ze ontdooien en leg ze als een pannendakje op bakpapier. Rul de randen om en bestrijk ze met eigeel. Snijd de appels in dunne partjes en beleg daarmee het bladerdeeg. Schenk de honing over de appel en zet het in de oven. Als de randen goudbruin zijn de taartjes even laten afkoelen en garneren met kersen of ander rood zomerfruit.
Ingrediënten
- 1 pakje bladerdeeg
- 2 appels
- handjevol kersen
- 1 el honing
- 1 ei
Receptnummer: 782
Reageren
Meer smakelijke recepten
Maak de aardbeien, kersen en blauwe bessen schoon. Voorzichtig mengen op een groot diep bord. Sprenkel de citroensap over het fruit. Neem 4 bollen van...
Verwarm de oven voor op 175 graden. Laat de plakjes filodeeg ontdooien, smeer een taartvorm in met roomboter en bedek de bodem en de zijkanten met de...
Voor de perentaartjes: Oven voorverwarmen op 180 °C. Meng in de keukenmachine de eieren en het amandelspijs tot een vloeibaar geheel. Verdeel dit ov...
Bekleed een lage bakvorm met de bladerdeeg en bak volgens de instructie op de verpakking. De crème Laat de melk warm worden met een opgesneden va...