00e4887435aa06a229e76b428f750b13d0d25cbf6https://www.lekkermakkelijk.nl

Bleekselderij met worstjes

Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!

Hoofdgerecht - Lente - 4 personen - 30 minuten

Bereiding

Snijd de bleekselderij en bospeentjes in stukjes van circa 2 centimeter. Kook de groenten ongeveer 10 minuten in weinig water en giet ze af. Verhit de olie in een braadpan en braad de worstjes bruin, dit duurt ongeveer 3 minuten. Voeg de krieltjes toe en bak het geheel gedurende ongeveer 15 minuten. Voeg de gekookte groenten toe en roerbak deze 3 minuten mee. Roer de passata erdoor en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout en garneer met platte peterselie.

Ingrediënten

  • 400 gr braadworstjes
  • 1 struik bleekselderij
  • 6 bospeentjes
  • 3 el olijfolie
  • 1 pak krieltjes
  • 2 uien
  • 300 gr passata (basistomatensaus, pakje)
  • 75 gr geraspte kaas
  • platte peterselie (om te garneren)

Receptnummer: 744


Reageren


Meer smakelijke recepten

BBQ spiesjes met worst en groenten

Snijd de worstjes in stukjes van circa 3 cm. Snijd de uien in grote parten en de paprika in grove stukken. Veeg de champignons schoon met keukenpapier...

Frittata met aardappel en chorizo

Bereiding 15 minuten - oventijd 20 minuten Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de aardappelstukjes gedurende 5 minuten, giet af en spoel ze af met ...

Gemengde gegrilde groenten

Snijd de aubergine, courgette, paprika en ui in grove stukken. Pers de knoflook. Meng 6 eetlepels olie met de azijn en de knoflook. Breng op smaak met...

Groentenschotel

Verwarm de oven voor op 225 °C. Snijd de knolselderij en pompoen in dikke plakken, schil ze en snijd ze in grove stukken. Schil de wortel met een du...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18