Bleekselderij met worstjes
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Lente - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Snijd de bleekselderij en bospeentjes in stukjes van circa 2 centimeter. Kook de groenten ongeveer 10 minuten in weinig water en giet ze af. Verhit de olie in een braadpan en braad de worstjes bruin, dit duurt ongeveer 3 minuten. Voeg de krieltjes toe en bak het geheel gedurende ongeveer 15 minuten. Voeg de gekookte groenten toe en roerbak deze 3 minuten mee. Roer de passata erdoor en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout en garneer met platte peterselie.
Ingrediënten
- 400 gr braadworstjes
- 1 struik bleekselderij
- 6 bospeentjes
- 3 el olijfolie
- 1 pak krieltjes
- 2 uien
- 300 gr passata (basistomatensaus, pakje)
- 75 gr geraspte kaas
- platte peterselie (om te garneren)
Receptnummer: 744
Reageren
Meer smakelijke recepten
Snijd de worstjes in stukjes van circa 3 cm. Snijd de uien in grote parten en de paprika in grove stukken. Veeg de champignons schoon met keukenpapier...
Bereiding 15 minuten - oventijd 20 minuten Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de aardappelstukjes gedurende 5 minuten, giet af en spoel ze af met ...
Snijd de aubergine, courgette, paprika en ui in grove stukken. Pers de knoflook. Meng 6 eetlepels olie met de azijn en de knoflook. Breng op smaak met...
Verwarm de oven voor op 225 °C. Snijd de knolselderij en pompoen in dikke plakken, schil ze en snijd ze in grove stukken. Schil de wortel met een du...