Gerechtjes voor de paasbrunch
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Lente - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Verdeel de zalmpaté over de toastjes. Garneer met kleine takjes verse kruiden. Verwarm de pasteibakjes en de ragout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de asperges uitlekken. Rol twee asperges in elk plakje ham en zet vast met een prikkertje.
Ingrediënten
- 1 blikje zalmpaté
- 12 toastjes
- 4 pasteibakjes voor ragout
- 1 blikje ragout
- 400 gr ham (als vleeswaar gesneden)
- 1 pot Hollandse puntasperges
- verse kruiden (bijv. platte peterselie en dille)
Receptnummer: 740
Reageren
Meer smakelijke recepten
Klop in een kom de eieren los met zout en peper naar smaak. Bak de groenten kort in de koekenpan met een scheutje olijfolie. Schenk het eimengsel in d...
Rijg voor de mozzarellaspiesjes eerst een cherrytomaatje aan de sateprikker, gevolgd door een blaadje basilicum. Rijg dan een bolletje mozzarella, wee...
Snijd de radijsjes in dunne plakjes en de paprika in reepjes. Meng in een kom de hüttenkäse met de tonijn, mayonaise en de peterselie. Breng op smaa...
Verwarm de gril of oven voor op 220 °C. Zet alle ingrediënten klaar om de sandwiches te beleggen. Snijd de tomaten eerst doormidden en dan in dunne ...