Pasta met spekjes, ui, champignons en rode paprika
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Winter - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Kook de pasta. Bak ondertussen de spekjes uit. Snijd de champignons in plakjes, de ui in ringen en de paprika in kleine reepjes. Bak de groenten kort aan en bak dan de tomatenpuree even mee, dat haalt de bittere smaak weg. Doe de spekjes erbij en roer de créme fraîche erdoorheen. Schenk een klein scheutje wijn in de pan en zet het vuur 1 minuut wat hoger. Breng tot slot de saus op smaak met zout en peper, en eventueel Italiaanse kruiden.
Ingrediënten
- 400 gr pasta, bijvoorbeeld fusilli
- 250 gr spekblokjes
- 500 gr champignons
- 1 rode paprika
- 2 uien
- 125 ml crème fraîche
- 1 blikje tomatenpuree
- scheutje wijn
- zout
- peper
- Italiaanse kruiden
Receptnummer: 680