Gerookte runderlende met truffelmayonaise
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Voorgerecht - Feest - 6 personen - 15 minuten
Bereiding
Meng voor de saus de mayonaise met de balsamicoazijn, truffel en gembersiroop. Breng op smaak met zout en peper. Zet apart tot gebruik. Maak de rucola aan met de olijfolie, peper en zout. Drapeer op elk bord 100 gram runderlende en schenk er een beetje saus over en omheen. Garneer met rucola, kappertjes, rode ui en Parmezaanse kaas. Serveer eventueel met toast.
Ingrediƫnten
- 600 gram gerookte runderlende, als vleeswaar gesneden (slager)
- 100 ml mayonaise
- 3 eetlepels balsamicoazijn
- 1 theelepel truffelpuree (potje)
- 1 eetlepel gembersiroop (flesje)
- 125 gram rucola
- 1 rode ui, in schijfjes gesneden
- 2 eetlepels kappertjes, uitgelekt (potje)
- 75 gram Parmezaanse kaas, geschaafd
- 2 eetlepels olijfolie
Receptnummer: 649
Reageren
Meer smakelijke recepten
Voor de barbecue, grillplaat of grillpan. Snijd de courgettes in de lengte in plakken. Meng de balsamicoazijn met de olie en bestrijk hiermee de plakk...
Kook de krieltjes in water met zout in 12 minuten gaar. Giet af. Kook de doperwten en tuinbonen volgens de instructies op de verpakking. Verwijder de ...
Snipper de ui en pers de knoflook fijn. Snijd de paprika in reepjes en verwijder de zaadlijsten. Schil de appel en haal het klokhuis eruit en snijd he...