Ravioli biet met hangop
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Tussengerecht - Herfst - 4 personen
Bereiding
Hang de yoghurt een dag van tevoren op en maak het op smaak met mierikswortel, zout en een beetje natuur azijn Bereiding: Snijd de biet in dunne plakjes en marineer ze een uur lang in het zoet zuur. Maak de plakjes biet hierna droog, leg de plakjes uit op je werkplek, spuit een beetje van de hangop erop en leg een nieuw plakje biet er op. Maak op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
- 1 grote rode biet
- 500 gr yoghurt
- 1 eetlepel olijf olie
- peper
- zout
- mierikswortel
- 1 eetlepel natuurazijn
- Ingrediënten zoet zuur:
- 100 gr suiker
- 1 dl azijn
- 1 dl water
Receptnummer: 611
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de oven voor op 230°C. Leg de vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 15 minuten. D...
Snijd de groenten in stukken en voeg de gesneden kruiden toe. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit wat olie in een soeppan en fruit de uitj...
Voorbereiding Laat de boter in een pan zachtjes smelten. Voeg de melk toe en neem de pan van het vuur. Voel of het mengsel lauwwarm is en voeg dan de...
Inspiratie voor gerechten krijg ik iedere dag. Simpel door een bezoekje aan de markt, een groenteteler, in de supermarkt of gewoon onderweg. Op basis ...