Salsa criolla
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Zomer - 4 personen - 10 minuten
Bereiding
1. Voeg de tomaat, rode paprika, ui en knoflook toe aan een grote kom. Meng in een aparte kom de olijfolie en rodewijnazijn. Giet dit over de ingrediënten in de eerste kom en meng goed. 2. Voeg naar smaak de jalapeñopeper, koriander, peterselie en oregano toe. Breng op smaak met zout. Roer goed door en serveer met een gebakken steak.
Ingrediënten
- 2 rijpe tomaten, in blokjes gesneden
- 1 rode paprika, in blokjes gesneden
- 1 rode ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, geperst
- 60 ml olijfolie
- 60 ml rodewijnazijn
- 1 jalapeñopeper, fijngesneden
- 1 bosje koriander, fijngehakt
- 6 takjes peterselie, fijngehakt
- ½ tl oregano
Receptnummer: 6035
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verhit de grillpan op een hoog vuur. Kwast de plakken ananas aan beiden kanten in met wat olijfolie. Gril ze kort aan beiden zijden tot ze mooie grils...
Kook de krieltjes in water met zout in 12 minuten gaar. Giet af. Kook de doperwten en tuinbonen volgens de instructies op de verpakking. Verwijder de ...
Meng 50 gram gehakte groene en 50 gr zwarte olijven met 2 el olijfolie, 2 tl citroenschil, 2 el citroensap, mespuntje chilivlokken en een eetlepel fij...