Roerei met dragon, asperge, zalm op een croissant
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Lente - 1 persoon - 15 minuten
Bereiding
Schil de asperges met een dunschiller en kook ze gezouten water in 8 minuten gaar. Schep ze uit de pan en wikkel ze in een theedoek om ze warm te houden. Klop de eieren los met wat zout en peper, de slagroom en de dragon. Smelt de boter in een kleine koekenpan. Voeg het ei toe en wacht 30 seconden. Meng het dan met een lepel tot een romig roerei. Snijd de croissant open en bestrijk met boter. Schep op de onderste helft het roerei, de asperges en de gerookte zalm. Leg de andere helft erbij.
Ingrediënten
- 2 witte asperges
- 2 eieren
- 4 el slagroom 1 tl gedroogde dragon
- 1 el boter
- 2 plakjes zalm
- 1 grote croissant
Receptnummer: 5983
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de oven op 180ºC. Leg de trostomaatjes in een passend ovenschaaltje en besprenkel met olijfolie. Bak ze 10 minuten in de oven. Meng de pesto ...
Snijd van de tomaten anderhalve centimeter van de bovenkant. Hol ze uit met een lepel. Leg ze omgekeerd op een bord om uit te laten lekken. Klop...
Verwarm de oven op 180ºC. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg de plakken ham erop. Bestrijk beiden zijden in met olijfolie. Bak de ham in 8 minute...