0355d64fe60dc81a08982e5b1d33f2af0f5b1c62chttps://www.lekkermakkelijk.nl

Roerei met dragon, asperge, zalm op een croissant

Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!

Lunchgerecht - Lente - 1 persoon - 15 minuten

Bereiding

Schil de asperges met een dunschiller en kook ze gezouten water in 8 minuten gaar. Schep ze uit de pan en wikkel ze in een theedoek om ze warm te houden. Klop de eieren los met wat zout en peper, de slagroom en de dragon. Smelt de boter in een kleine koekenpan. Voeg het ei toe en wacht 30 seconden. Meng het dan met een lepel tot een romig roerei. Snijd de croissant open en bestrijk met boter. Schep op de onderste helft het roerei, de asperges en de gerookte zalm. Leg de andere helft erbij.

Ingrediënten

  • 2 witte asperges
  • 2 eieren
  • 4 el slagroom 1 tl gedroogde dragon
  • 1 el boter
  • 2 plakjes zalm
  • 1 grote croissant

Receptnummer: 5983


Reageren


Meer smakelijke recepten

Croissants met pesto kaas, geroosterde tomaat, kappertjes dressing, spiegeleitje en beenham

Verwarm de oven op 180ºC. Leg de trostomaatjes in een passend ovenschaaltje en besprenkel met olijfolie. Bak ze 10 minuten in de oven. Meng de pesto ...

Gemarineerde tomaten gevuld met roerei en bacon

Snijd van de tomaten anderhalve centimeter van de bovenkant. Hol ze uit met een lepel. Leg ze omgekeerd op een bord om uit te laten lekken. Klop...

Roerei met spinazie en tuinkruiden en hamkrokantje

Verwarm de oven op 180ºC. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Leg de plakken ham erop. Bestrijk beiden zijden in met olijfolie. Bak de ham in 8 minute...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18