Omeletrol met garnalen, krab en gember
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Lente - 6 personen - 15 minuten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180ºC. Vet een bakblik in met een opstaand randje van 20 bij 20 en bekleed met bakpapier. Vet het bakpapier ook royaal in met boter. Klop de eidooiers los met 4 eetlepels pannenkoekmeel en 2 eetlepels vissaus. Voeg nu de rest van de eieren toe en mix tot een glad beslag. Schenk het beslag in het bakblik. Hak de bosuitjes fijn en strooi over het eimengsel. Schuif het bakblik in de oven en bak het eimengsel in 20 minuten gaar. Kook de doperwtjes gaar en meng met de gember en citroenrasp. Haal de gare omelet uit de oven. Laat 10 minuten afkoelen. Bestrijk de omelet met de mascarpone en de Chilisaus. Verdeel de doperwten, Hollandse garnaaltjes en los geplukte krabsticks erover. Leg de slabladeren erop en rol de omelet stevig op tot een dikke rol. Verpak het strak in bakpapier en laat 1 uur rusten in de koelkast. Leg de omelet rol op een schaal en leg er halve plakjes citroen op.
Ingrediënten
- 6 eieren
- 2 eidooiers
- 4 el pannenkoekmeel
- 4 bosuitjes
- 200 gr mascarpone
- 2 el Chilisaus en 2 el vissaus
- 200 gr gekookte doperwten
- 1 el fijn geraspte gember
- 2 el citroenrasp
- 100 gr Hollandse garnaaltjes
- 150 gr krabsticks of rivierkreeftjes
- 4 slabladeren
Receptnummer: 5955
Reageren
Meer smakelijke recepten
Klop in een kom de eieren los met zout en peper naar smaak. Bak de groenten kort in de koekenpan met een scheutje olijfolie. Schenk het eimengsel in d...
Verwarm de oven voor op 200ºC. Leg de paprika’s op een met bak-papier beklede bakplaat. Leg hierop de hele paprika’s. Rooster de paprika’s 30 m...
Verwarm de oven op 200ºC. Klop de eieren los met de slagroom, tuinkruiden en geraspte kaas. Maal er naar smaak wat zout en peper over. Bekleed een ba...