Gevulde groentesoep
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Winter - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
1. Snijd de geschilde uien in dunne ringen en hak blaadjes rozemarijn fijn. 2. Verwarm olijfolie in een grote pan, fruit de uienringen en de rozemarijn 2 minuten op halfhoog vuur. 3. Voeg het gehakt toe en maak het los met een vork. 4. Snijd de gewassen groenten in blokjes en voeg ze bij de gebakken ui. Roerbak ze 3 minuten mee. 5. Voeg de groentenbouillon, de tortellini en de tomaatblokjes toe. Breng aan de kook en laat het daarna 10 minuten zachtjes koken. 6. Voeg de kookroom en de knoflook uit de pers en de olijven toe en laat nogmaals 5 minuten pruttelen.
Ingrediƫnten
- 2 uien
- 2 takjes rozemarijn
- 4 el olijfolie
- 250 gr runder- of vega gehakt
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 1 rode paprika
- 2 teentjes knoflook uit de pers
- 1 liter groentenbouillon
- 1 zakje gedroogde tortellini gevuld met kaas
- 1 blik tomaatblokjes
- 1 pakje kookroom
- 50 gr groene olijven
Receptnummer: 5872
Reageren
Meer smakelijke recepten
Was alle groenten en schil de aardappel, knolselderij, winterwortel en uien. Snijd alle groenten in blokjes behalve de winterwortel, snijd die in plak...
Breng 250 gr schenkel of soepvlees met 2 liter water aan de kook (geen zout toevoegen). Doe geen deksel op de pan. Schep met een schuimspaan het schui...
Snijd de ui in grove stukken. De winterpeen in blokjes en de prei in ringen. Snijd de bloemkool in kleine roosjes van de stronk. Verwarm de boter in e...