Oliebollen sandwich met hazelnootpasta, slagroom, pecannoten en pure chocolade
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hapje - Feest - 4 personen - 15 minuten
Bereiding
Snijd de oliebollen door. Bestrijk beide zijden dik met hazelnootpasta. Klop 125 ml slagroom stijf met een half zakje slagroomversteviger. Hak 50 gr geroosterde pecannoten en 25 gr pure chocolade fijn. Verdeel de room over de halve oliebollen en strooi er de gehakte noten en chocolade over. Leg ze met de vulling naar boven midden in een champagnecoupe.
Receptnummer: 5856
Reageren
Meer smakelijke recepten
Roer 4 el uitgelekte boerenjongens, 2 tl citroenrasp met een half bakje roomkaas. Halveer de oliebollen en schep er een flinke toef boerenjongens room...
Roer 150 gr mascarpone los. Klop 125 ml slagroom stijf met een zakje vanillesuiker. Meng de slagroom door de mascarpone. Halveer de oliebollen en sche...
Voorbereiding Neem grote kom of emmer. Rozijnen wassen en weken in 1 dl water + 2 eetlepels suiker. (evt. een paar borrelglaasjes brandewijn of rum) ...