Gebakken gamba’s met citroen en knoflook
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hapje - Feest
Bereiding
Bak 300 gr gepelde gamba’s in 4 el olijfolie 3 minuten op halfhoog vuur. Voeg 1 teentje knoflook toe uit de pers en een eetlepel citroenrasp. Roerbak 2 minuten mee. Schep ze uit de pan en bestrooi met peterselie. Maak ook een bordje met stukjes blauwe kaas en fijngehakte walnoot. Knapperig brood en roomboter maken het compleet.
Receptnummer: 5826
Reageren
Meer smakelijke recepten
Schaaf twee gewassen courgettes met een kaasschaaf in de lengte tot dunne lange plakken. Kwast de courgette linten in met wat olijfolie en gril ze kor...
Meng 200 gr geitenkaas met honing naar smaak en rol balletjes. Rol de helft door fijngesneden bieslook en de ander helft door geroosterde geschaafde
Verwarm de oven voor op 180ºC. Leg 2 paprika’s en 250 gr kerstomaatjes aan de tak in een ovenschaal. Kwast de groenten in met olijfolie en bestroo...