Bruschetta met blauwe kaas
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hapje - Herfst - 4 personen - 15 minuten
Bereiding
Grill voorverwarmen op hoogste stand. In schaaltje honing door port mengen. Vijgen elk in 4 partjes snijden en circa 10 minuten in portmengsel laten marineren. Ciabatta's opensnijden en elk stuk halveren. Broodjes vlak onder grill in circa 3 minuten bruin roosteren, halverwege keren. Laten afkoelen. Stilton kaas in plakjes snijden. Rucola en stilton over broodjes verdelen. Partjes vijg uit port nemen en op bruschetta leggen. Bestrooien met zwarte peper.
Ingrediƫnten
- 1 eetlepel vloeibare honing
- 1 dl rode port
- 3 verse vijgen
- 3 ciabatta's (voorgebakken)
- 1 zakje rucolasla
- 200 gram stilton kaas
- zwarte peper
Receptnummer: 580
Reageren
Meer smakelijke recepten
Oven voorverwarmen op 200 graden. Haal de bevroren plakjes bladerdeeg met een mes van elkaar, laat ze 5-10 minuten ontdooien en verwijder de folie. ...
Snijd het brood in plakjes van 1,5 cm dik. Meng de olijfolie met de uitgeperste knoflook en het zout en leg het brood hierin. Doe de broodjes e...
Met de restjes van de ingrediƫnten die we voor de gerechten in dit nummer hebben gemaakt hebben we een heerlijke pizza bereid. Eerst de oven voorverw...