Sloppy Joe
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Snipper de ui fijn en snijd de paprika in kleine blokjes. Bak de gehakt rul in 2 eetlepels boter. Voeg de ui en paprika toe en bak 2 minuten mee. Voeg nu de worcestersaus, de barbecuesaus, tomatenpuree en de runderbouillon toe. Meng alle smaakmakers goed met het vlees. Laat de saus 15 minuten op zacht vuur onder af en toe roeren stoven. Snijd de broodjes open en bestrijk ze met boter en beleg met de sla. Schep in elk broodje flink wat gehaktsaus en serveer ze meteen.
Ingrediënten
- 500 gr rundergehakt
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 2 el worcestersaus
- 3 el barbecuesaus
- 2 el tomatenpuree
- 300 ml runderbouillon
- 8 witte zachte bolletjes
- 8 slablaadjes
- - uit de voorraadkast
- 2 el boter
- 1 el paprikapoeder
Receptnummer: 5741
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de oven voor op 175 graden. Snijd een kapje van de appel. Boor de klokhuizen er met een appelboor uit of gebruik een scherp mesje. Laat een wa...
Laat de kipfilets op kamertemperatuur komen. Snijd de gepelde uien in halve ringen. Smelt de boter in een braadpan. Voeg de kip en uien toe. Bak de ki...
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de uien in halve ringen. Bak ze samen met de spekblokjes aan in 2 eetlepels boter. Snijd de kipfilets in de le...