0e1b14668ccda965024bb1463c4c695ec15755d7ahttps://www.lekkermakkelijk.nl

Mac & Cheese Italiaans

Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!

Hoofdgerecht - Herfst - 6 personen - 15 minuten

Bereiding

Kook de macaroni volgens de instructie op de verpakking gaar, voeg de visbouillon tabletten aan het kookwater toe. Verwarm de oven voor op 180ºC. Snijd de paprika’s in dunne reepjes. Roerbak ze in 2 eetlepels olijfolie in 5 minuten zacht. Voeg de knoflook toe en haal de pan van het vuur. Snijd de rode uien in dunne halve ringen. Voeg het sap en de rasp van een citroen toe en 2 eetlepels olijfolie. Schep om en laat 10 minuten marineren. Snijd de zalmfilet in stukjes. Meng de roomkaas met de helft van geraspte kaas. Schep de macaroni erdoor. Schep de helft van de macaroni in een ingevette ovenschaal. Verdeel hierover de gebakken paprika en de stukjes zalm en de gemarineerde uien. Dek af met de rest van de macaroni en strooi de rest van de kaas erover. Lekker met kropsla.

Ingrediënten

  • 300 gr macaroni
  • 2 vis bouillontabletten
  • 3 kleuren paprika
  • 2 teentjes knoflook uit de pers
  • 2 rode uien
  • 1 citroen
  • 6 el olijfolie
  • 250 gr zalmfilet
  • 150 gr geraspte kaas
  • 200 ml roomkaas

Receptnummer: 5715


Reageren


Meer smakelijke recepten

Mac & Cheese Hollands

Kook de pasta volgens de verpakking beetgaar. Verwarm de oven voor op 180ºC. Voeg aan het kookwater de kippenbouillon tabletten toe. Snijd de prei...

Mac & Cheese Oostenrijks

Kook de macaroni volgens de instructie op de verpakking gaar. Voeg 2 runderbouillon tabletten toe aan het kookwater. Snijd de uien in dunne halve ri...

Mac & cheese Provençaals

Kook de macaroni beetgaar. Laat uitlekken in een vergiet en meng er 2 eetlepels olijfolie en 2 theelepels Provençaalse kruiden door. Snijd de uien ...

Alle boodschappen, gewoon in de buurt.

NIX18