Bruschetta
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Nagerecht - Zomer - 6 personen - 25 minuten
Bereiding
Snijd het brood in 8 dikke plakken. Kwast ze aan beide zijden in met olijfolie. Rooster het brood knapperig op de barbecue of in een grillpan. Wrijf ze dan in met de teentjes knoflook. Haal de kroontjes van de aardbeitjes en meng ze met 4 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamicoazijn en 1 eetlepel honing. Maal er zout en peper over. Doe ze in een grillschaal en rooster ze 5 minuten op de barbecue of anders in de pan. Bestrijk het brood met de magor kaas. Verdeel hierop de geroosterde aardbeitjes, de bramen en de gedroogde ham. Garneer eventueel met munt of basilicumblaadjes.
Ingrediƫnten
- 1 ongesneden brood naar keuze
- 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 200 gr magor kaas
- 400 gr aardbeien
- 6 el olijfolie
- 1 el basalmico
- 1 el honing
- 100 gr bramen
- 100 gr gedroogde ham
- Verse muntblaadjes
Receptnummer: 5661