Taco’s met kipschnitzel
hoofdgerecht – 4 pers. – 15 min.Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 15 minuten
Bereiding
1. Bak de kipschnitzels krokant 4 minuten per zijde. 2. Verwarm de taco schelpen in de oven. 3. Snijd de geschilde avocado en perzik in dunne parten. 4. Meng voor het sausje de bbq saus, ketchup en sambal door elkaar. 5. Halveer de snoeptomaatjes. 6. Snijd de gebakken kipschnitzels in repen. 7. Vul de taco schelpen met kip, sla, perzik, avocado en tomaatjes. Besprenkel met wat saus en geef de rest erbij. Aanvallen maar!!
Ingrediënten
- 8 taco schelpen
- 2 kipschnitzels
- 2 avocado’s
- 4 verse perziken of uit blik
- 1/2 bakje snoeptomaatjes
- 8 slablaadjes
- Uit de voorraadkast:
- 6 el bbq saus
- 4 el tomatenketchup
- 2 tl sambal
Receptnummer: 5643
Reageren
Meer smakelijke recepten
Snijd de ui in dunne ringen en de paprika in kleine stukjes. Roerbak in een wok, zonder vet, het gehakt met de ui rul en bruin in 10 minuten. Voeg de ...
Verwarm de taco's of tortilla's volgens de instructie op de verpakking. Ontpit de avocado en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de paprika en to...
Dop de sperziebonen en kook ze beetgaar. Snipper de uien en snijd de paprika in reepjes. Roerbak in een wok, zonder vet, het gehakt met de gesnipperde...