Bloemkoolroosjes gebakken uit de oven
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hapje - Zomer - 4 personen - 10 minuten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200ºC. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Schep ze op de bakplaat. Meng de olijfolie, citroenrasp, komijnzaadjes met flink wat zeezout en peper en hussel het door de groenten. Bak de bloemkoolroosjes in 20 minuten goudbruin en schep ze in een kom.
Ingrediënten
- 1 bloemkool
- 4 el olijfolie
- 2 citroenrasp
- 1 el komijnzaadjes
- zeezout en peper uit de molen
Receptnummer: 5618
Reageren
Meer smakelijke recepten
Kook de aardappelen 20 minuten in de schil gaar. Laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de rode gepelde ui in halve ringen. Sni...
Snijd de courgettes in dikke plakken en bak ze aan beide zijden goed geel in een flinke laag olijfolie. Schep ze uit de pan. Fruit nu de gehakte ui 5 ...
Doe de witte bonen en artisjokharten in de kom van de keukenmachine. Dit kan ook met de staafmixer. Houd 1 artisjok achter voor de garnering. Voeg de ...