Aardappelsla met bleekselderij, citroen en paprika
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hapje - Zomer - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Kook de aardappelen 20 minuten in de schil gaar. Laat ze afkoelen, pel ze en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de rode gepelde ui in halve ringen. Snijd de paprika in reepjes en de bleekselderij in dunne plakjes. Meng een dressing van 6 eetlepels olijfolie, chilivlokken, peterselie, munt en dille. Breng goed op smaak met zeezout en meng door de aardappeltjes, gesneden paprika en uienringen. Laat 1 uur op smaak komen.
Ingrediƫnten
- 500 gr krielaardappelen
- 1 rode ui
- 1 citroen
- 1 groene paprika
- 2 stengels bleekselderij
- 6 el olijfolie
- 1 tl chilivlokken
- 4 el peterselie
- 1 tl gedroogde munt
- 1 tl gedroogde dille
Receptnummer: 5608
Reageren
Meer smakelijke recepten
Kook de nieuwe aardappeltjes gaar in circa 20 minuten. Bak ondertussen de spekjes krokant. Snijd de lente-uitjes in dunne ringetjes. Meng de mayonaise...
Was de aardappelen en kook ze met schil in 25 minuten gaar. Maak de dressing: Doe de rucola, spinazie, bieslook, peterselie, citroenrasp en sap en de ...
Snijd de bleekselderij en bospeentjes in stukjes van circa 2 centimeter. Kook de groenten ongeveer 10 minuten in weinig water en giet ze af. Verhit de...