Mueslibollen
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Lente - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Snijd de mueslibollen open. Bestrijk ze dik met zachte geitenkaas. Strooi er gehakte walnoot over. Druk er blauwe bessen in en top af met kleine muntblaadjes. Besprenkel met de honing. Lekker met een mango-aardbei smoothie. Gemaakt in de blender, 300 ml Griekse yoghurt, 1 mango in blokjes, sap van 1 limoen en 150 gram aardbeien.
Ingrediƫnten
- 6 mueslibollen
- 200 gr zachte geitenkaas
- 25 gr gehakte walnoten
- 150 gr blauwe bessen
- 4 takjes verse munt
- 4 el honing
Receptnummer: 5572
Reageren
Meer smakelijke recepten
Was de druiven en laat ze 30 minuten in een vergiet drogen. Dep ze daarna goed droog. Hak de chocolade fijn. Neem een kom die op de rand van een pan g...
1. Snijd alle groentes in stukken en doe ze in een grote schaal. Schenk er 2 eetlepels olijfolie over en 1 eetlepel komijnzaadjes. 2. Grill de groe...
Schaaf de gewassen komkommer in dunne plakjes. Bestrijk 4 sneetjes brood met roomkaas. Beleg 2 sneetjes brood met plakjes komkommer en dek af me...