Zalm, pasta, paprika en ui
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Lente - 2 personen - 30 minuten
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200ºC. 2. Breng 1 liter water met de 2 bouillontabletten aan de kook. Voeg de pasta toe en kook 5 minuten voor. 3. Snijd ondertussen de paprika en rode uien in grove stukken. 4. Maak een sausje om alles lekker mee te maken. Meng 5 eetlepels olijfolie met 4 eetlepels citroenrasp met 2 theelepels gedroogde dragon, 1 theelepel knoflookpoeder en 1 theelepel komijnpoeder. Breng goed op smaak met zout en peper. 5. Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de uitgelekte pasta, paprika en rode ui erover. Schik de ontdooide zalmfilet ertussen. Besprenkel alles royaal met het lekkere olijfolie sausje. 6. Schuif de bakplaat weer in de oven en bak het nog 10 minuten. Snijd de citroen in parten. Zet de bakplaat op een plank op tafel en aanvallen maar! Lekker met augurkjes erbij.
Ingrediënten
- 2 diepvries zalmfilet, ontdooit
- 250 gr fusilli pasta
- 3 kleuren paprika
- 2 rode uien
- 1 struik broccoli
- 2 citroenen
- Uit de voorraadkast:
- 2 kippen bouillontabletten, olijfolie, 2 tl
- gedroogde dragon, 1 tl knoflook poeder,
- zout en peper.
Receptnummer: 5554
Reageren
Meer smakelijke recepten
Leg de asperges voor gebruik een kwartiertje in koud water. Kook intussen vier eieren in 8 minuten hard. Laat de eieren schrikken onder koud water, pe...
Haal de biefstukken 1 uur van tevoren uit de koelkast. Bestrooi ze met wat peper en de fijngehakte rozemarijn. Kook de spruitjes 3 minuten voor en laa...
Maal wat zout en peper over de zalmfilets. Doe de slagroom met het vanillemerg in een klein steelpannetje en verkruimel het visbouillontablet erboven....