Champignons met mozzarella
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Voorgerecht - Herfst - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Maak de champignons schoon en snijd deze in dikke plakjes. Snijd de mozzarella ook in plakjes. Verhit een klein koekenpannetje met de olijfolie op het vuur. Voeg de champignons toe en bak deze tot ze bruin zijn. Haal ze vervolgens uit het pannetje en zet ze even apart in een bakje. Leg nu de plakjes mozzarella in het pannetje. Leg hierop de plakjes zongedroogde tomaat. Laat dit rustig heet worden op het vuur. Als de mozzarella begint te smelten voeg je de champignons toe. Hou het geheel warm, voeg de kruiden en peper toe naar smaak.
Ingrediënten
- 1 bol mozarella
- 100 gram kastanjechampignons
- 100 gram zongedroogde tomaatjes
- rozemarijn of basilicum
- 1 eetlepel olijfolie
Receptnummer: 555
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verhit de grillpan. Maak de paddenstoelen en champignons schoon met keukenpapier. Snijd de paddenstoelenmelange in stukken en de kastanjechampignons i...
Snijd de kipfilet in blokjes. De uien grof snijden en de champignons in kwartjes. Verhit een flinke klont boter in een braadpan en roerbak de ui 5 min...
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de knoflook fijn, de paprika in reepjes en de mozzarella in plakken. Kook de macaroni in ruim water volgens de ...