Reibekuche
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Tussengerecht - Winter - 4 personen - 40 minuten
Bereiding
Schil de aardappelen en rasp ze grof op een rasp boven een vergiet. Knijp het vocht eruit en doe ze in een kom. Rasp de ui erboven en voeg het losgeklopte ei en bloem toe. Maal er flink wat zout en wat peper over. Meng tot een stevig beslag. Doe een flinke laag zonnebloemolie in een braadpan op een halfhoog vuur. Schep steeds 2 eetlepels aardappelbeslag in de pan. Druk ze met een lepel plat en bak ze 6 minuten aan beide zijden goudbruin. Serveer met appelcompote
Ingrediƫnten
- 500 gr vastkokende aardappelen
- 1 ui
- 2 el bloem
- 1 ei
- zonnebloemolie
- appelcompote
Receptnummer: 5527