Kaasplankje
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Nagerecht - Feest - 6 personen - 20 minuten
Bereiding
Pak je mooiste houten plank en leg de kaasjes erop. Versier de camembert met nootjes. Snijd van de oude Meesterhand oude kaas alvast kleine blokjes, leg er een eetlepel grove mosterd bij. Doe de cranberry compote in een glazenpotje. Schep de nootjes in een schaaltje. Snijd de peer in dunne schijfjes. Beleg wat abrikozen met een stukje blauwe kaas. Leg er crackertjes tussen. Wat schilfers extra pure chocolade. En natuurlijk drink je hier een glaasje port bij.
Ingrediënten
- 2 geitenkaasjes jong en gerijpt
- 1 stuk oude Meesterhand oude kaas
- grove mosterd
- 1 camembert
- stukje roquefort kaas
- restje cranberry compote
- tros rode druiven
- stukje extra pure chocolade
- gedroogde abrikozen
- dunne crackertjes
- 1 rijpe peer
- granaatappelpitjes
- gemengde gebrande nootjes
- flesje rode port
Receptnummer: 5416
Reageren
Meer smakelijke recepten
Schil de peren en laat het steeltje eraan zitten. Snijd het kroontje aan de onderkant eruit en zet ze op met de wijn, port, honing, steranijs, kaneel ...
Verwarm de oven voor op 180ºC. Halveer de sinaasappels, snijd de partjes los met een grapefruitmesje maar laat ze zitten in hun schil. Zet ze in een ...
Alle ingrediënten in een zware pan aan de kook laten komen. Het vuur laag draaien en 45 minuten in laten koken tot jamdikte. De jampotjes en dekseltj...