Gnocchi
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Feest - 6 personen - 10 minuten
Bereiding
Kook de gnocchi in kokend water in 3 minuten gaar dan komen ze naar boven drijven. Giet ze af en laat uitlekken. Doe de boter en olijfolie in een koekenpan en laat goudbruin worden. Voeg nu de gnocchi toe en roerbak 2 minuten. Voeg de knoflook en salie toe en roerbak ze nog 1 minuut tot dat ze krokant zijn. Maal er flink wat zee- zout over en wat peper.
Ingrediënten
- 400 gr gnocchi
- 2 el roomboter
- 1 el olijfolie
- 1 tl gedroogde salie
- 1 teentje knoflook uit de pers
- versgemalen zeezout en peper
Receptnummer: 5387
Reageren
Meer smakelijke recepten
Breng in een ruime kookpan 1 l water met wat zout aan de kook. Breek of snijd het onderste stukje van de asperges. Kook de asperges 1 minuut, neem ze ...
Verwarm de oven op 180ºC. Smeer de beenham in met mosterd. Leg de ham in een ingevette ovenschaal. Pureer de basilicum samen met de olijfolie tot een...
Stap 1: kook de gnocchi gaar volgens instructie op de verpakking, laat uitlekken en meng met 3 eetlepels olijfolie. Snijd de kipfilet in blokjes. Stap...