Cranberry compote
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Feest - 6 personen - 30 minuten
Bereiding
Smelt de boter in een steelpannetje. Voeg het venkelzaad toe en bak het 1 min op halfhoog vuur. Voeg de cranberry’s, vanillesuiker, mandarijnensap en de kaneelstokjes toe en breng aan de kook. Schep het om en laat 10 minuten zachtjes koken.
Ingrediënten
- 1 el boter
- 1,5 fijngehakt venkelzaad
- 250 gr cranberry’s vers of diepvries
- 4 zakjes vanillesuiker
- 250 ml versgeperst
- mandarijnensap
- 2 stokjes kaneel
Receptnummer: 5378
Reageren
Meer smakelijke recepten
Schil de appels, snijd ze in vieren en verwijder de klokhuizen. Doe er citroensap over tegen het verkleuren. Kook de stukjes appel met weinig wa...
Week de gelatineblaadjes 10 minuten voor in koud water. Roer de suiker en sinaasappelsap door het cranberry sap tot de suiker is op gelost. Breng 100 ...
Maak eerst de cranberrycompote. Doe de cranberry’s in een kleine pan en voeg het sinaasappelsap, de kaneel en de honing toe. Was de appeltjes en sni...