Groene groenten
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Feest - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Breng een grote pan met gezouten water aan de kook. Maak de haricots verts schoon en snijd de broccoli in roosjes. Halveer de courgette en snijd ze over de lengte in plakjes. Blanceer alle groentes per soort 5 minuten in het water en schep ze in een vergiet. Verwarm de olijfolie met de ansjovis en laat het smelten. Voeg de citroenrasp en sap, plukjes rozemarijn en de olijfjes toe. Schep alle groentes erbij en laat het 2 minuten zachtjes bakken.
Ingrediƫnten
- 200 gr haricots verts
- 150 gr sugar snaps
- 1 stronk broccoli
- 1 courgette
- 6 el olijfolie
- 4 ansjovis filetjes, fijngehakt
- 2 el citroenrasp en sap
- 1 takjes rozemarijn
- 75 gr kleine zwarte olijven
Receptnummer: 5359
Reageren
Meer smakelijke recepten
Snijd de worstjes in stukjes van circa 3 cm. Snijd de uien in grote parten en de paprika in grove stukken. Veeg de champignons schoon met keukenpapier...
Snijd de gember in kleine stukjes, pers de knoflook en verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd deze in stukjes. Doe dit alles in een kom e...
Maak de bloemkool schoon en hak hem in stukken. Breng de kippenbouillon en melk aan de kook. Voeg de bloemkool en sjalot toe. Breng aan de kook en laa...