Bbq-spiesjes
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Zomer - 4 personen - 15 minuten
Bereiding
Snijd de cervelaatworst in 6 plakken en snijd die doormidden. Halveer de Toscaanse worstjes. Snijd de uien in 6 parten. Veeg de champignons schoon met keukenpapier. Doe de peterselie en de knoflook in een kom. Schenk de olie erbij en voeg peper naar smaak toe. Voeg de worst, de uien en de champignons toe. Meng tot alles met olie is bedekt. Rijg om en om aan elk satéstokje champignon, Toscaans worstje, ui, cervelaatworst, champignon, Toscaans worstje, ui en cervalaatworst. Gril de spiesjes ca. 8 min. op de barbecue.
Ingrediënten
- 1/2 cervelaatworst fijn
- 6 Toscaanse worstjes
- 2 rode uien
- 12 kastanjechampignons
- platte peterselie fijngesneden
- 1 teen knoflook, geperst
- 6 el olijfolie
Receptnummer: 479
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de oven voor op 200 °C of zorg dat de bbq roodgloeiend is. Verpak elke aardappel in aluminiumfolie en pof deze circa 45 minuten in het midden...
Snijd de worstjes in stukjes van circa 3 cm. Snijd de uien in grote parten en de paprika in grove stukken. Veeg de champignons schoon met keukenpapier...
Snijd al het vlees in stukjes van circa 3x3x3 cm. Snijd de paprika en ui in grove stukken. Hak de kruiden en de knoflook fijn en doe samen met de olij...
Snijd de tomaten en komkommer in schijfjes. De ui in dunne halve ringen. De paprika in stukjes. Meng deze in een kom. Voeg de blokjes kaas toe en de o...