Gegrilde groenten
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Zomer - 4 personen - 15 minuten
Bereiding
Steek de barbecue aan. Pers de knoflook. Meng met 6 el olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout. Besprenkel alle groenten met de dressing. Gril de groenten op de barbecue in ca. 5 min. gaar. Keer halverwege. Leg de groenten op een schaal, besprenkel met de rest van de olie en bestrooi met de peterselie.
Ingrediënten
- 1 teen knoflook
- 8 el olijfolie
- 4 el balsamicoazijn
- 2 roma tomaten gehalveerd
- 1 aubergine in schuine dikke plakken
- 1 courgette in schuine dikke plakken
- platte peterselie fijngesneden
Receptnummer: 477
Reageren
Meer smakelijke recepten
Besmeer het brood met boter. Beleg het brood met plakjes jonge kaas. Leg daarop de plakken ham. Snijd de tomaten in plakjes en laat ze even uitlekken....
Snijd de aubergine, courgette, paprika en ui in grove stukken. Pers de knoflook. Meng 6 eetlepels olie met de azijn en de knoflook. Breng op smaak met...
Oven voorverwarmen op 180 °C. Kook de tagliatelle beetgaar. Haal het steeltje uit de portobello's en veeg ze indien nodig schoon met keukenpapier of ...
Maak kuipjes van aluminiumfolie. Leg hierin de groenten met wat olijfolie of boter en voeg de kruiden toe. Plaats de pakketjes op een grill boven het...