Garnalen met aioli
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Zomer - 4 personen - 10 minuten
Bereiding
Doe de garnalen in een schaal. Rasp de groene schil van de limoenen erboven. Pers de vruchten uit en houd het sap apart. Besprenkel de garnalen met de olie en voeg 2 tenen knoflook toe. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Verhit een wok en roerbak de garnalen met marinade ca. 5 min. Neem van het vuur en besprenkel met limoensap naar smaak. Meng voor de aioli de laatste teen knoflook door de mayonaise. Verdeel de garnalen over 6 bakjes of papieren zakjes. Geef de aioli er apart bij.
Ingrediënten
- 500 g tijgergarnalen diepvries (ontdooid)
- 2 limoenen, schoongeboend
- 6 el olijfolie
- 3 tenen knoflook, geperst
- 6 el mayonaise met citroen
Receptnummer: 475
Reageren
Meer smakelijke recepten
Doe de garnalen in een schaal. Rasp de groene schil van de limoenen erboven. Pers de vruchten uit en houd het sap apart. Besprenkel de garnalen met ol...
Was de schelpen om zand en vuil te verwijderen, gooi schelpen die al open zijn weg. Leg de schelpen in een mosselpan en schenk de wijn erover. Knofloo...
Snipper de sjalotten. Schraap de worteltjes en snijd in plakjes. Peultjes schoonmaken. Wijn in steelpannetje zachtjes verwarmen. Fruit de sjalotten in...
Verwarm de taco's of tortilla's volgens de instructie op de verpakking. Ontpit de avocado en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de paprika en to...