Biefstuk met kruiden
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Lente - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Pluk de blaadjes peterselie en munt. Snijd de knoflook fijn. Snijd de rode ui in dunne ringen en de lente-uitjes in dikkere ringetjes. Verdeel sla over de borden en giet daar wat olijfolie en balsamico-azijn overheen. Snijd de biefstuk in plakjes van circa 1 centimeter dik. Bestrijk het vlees met de olijfolie en knoflook en bestrooi met peper en zout naar smaak. Verhit een grillpan en bak het vlees in circa 3 minuten gaar. Blijf de stukjes vlees draaien en keren. Leg de stukjes biefstuk op het bedje van sla. Verdeel daarover de peterselie en munt. Rode uiringetjes en lente-uitjes.
Ingrediƫnten
- 400 g biefstuk
- 20 g platte peterselie
- 15 g muntblaadjes
- 1 teentje knoflook
- 1 rode ui
- 2 lente-uitjes
- handje vol rucola en jong bladsla
- peper en zout
- 2 el olijfolie extra vierge
- 1 el olijfolie
- 1 el witte balsamico-azijn
Receptnummer: 451
Reageren
Meer smakelijke recepten
Sla verdelen over vier borden en besprenkelen met azijn. Tomaatjes in partjes snijden en ui in ringen. Verdeel deze over de salade. Grill voorverwarme...
Voor de barbecue, grillplaat of grillpan. Snijd de courgettes in de lengte in plakken. Meng de balsamicoazijn met de olie en bestrijk hiermee de plakk...
Dep de rosbief goed droog met keukenpapier. Bestrooi het vlees rondom met zout en peper. Doe de olijfolie in een braadpan en bak de rosbief rondom bru...
Snijd de tomaat in smalle partjes en de ui in ringen. Snijd de verse kruiden fijn. Meng alle ingrediƫnten in een kom. Voeg een beetje olijfolie en ba...