Geroosterde filetlapjes
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
stap 1: Snijd van de knolselderij 4 plakken af. Kwast deze in met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Rooster de plakken 4 minuten aan elke zijde. Snijd de peren doormidden en snijd de appels in parten. stap 2: Kwast alles in met wat olijfolie en gril het fruit tot ze mooie streepjes hebben. Leg ze op een bord. Nu nog de filetlapjes grillen, 3 minuten aan elke zijde. Bestrooien met zout en peper. Breng de kookroom aan de kook en voeg de mosterd en honing toe. stap 3: Laat zachtjes 4 minuten koken tot een dikke saus. Verdeel de knolselderij, peer, appel en vlees over 4 borden. Schep de mosterdsaus eromheen. Bestrooi met tijmblaadjes.
Ingrediënten
- 1 knolselderij
- 2 peren
- 3 appels
- 8 varkensfiletlapjes
- zeezout en peper
- 1 pakje kookroom
- 2 el grove mosterd
- 1 el honing
- 1 el tijmblaadjes
Receptnummer: 4485
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de ui in parten, de paprika in repen en halveer de tomaten. Snijd de knoflook fijn. Leg bakpapier op een bakplaa...
Puntjes van de sperzieboontjes snijden en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 8-10 m...
Schil de aardappels en snijd in kleine stukken. Laat samen met de zuurkool in circa 20 minuten gaar koken. Verhit de boter in een koekenpan. Bak het v...