Gebakken witvisfilet
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Visfilets bestrooien met peper en zout en inwrijven met bloem. Even de pijnboompitten op middel vuur bruin bakken. Uit de pan halen en wat boter en olie in de pan. Als het schuim weg is, de filets bakken, ongeveer 3 minuten elke kant. Eventueel peper en zout toevoegen. Filets uit de pan. Citroen uitknijpen in het vet, de pijnboompitten en wat fijn gehakte peterselie en dille erbij. Even laten indikken en over de vis serveren. Beetje groene salade en partjes sinaasappel erbij en klaar.
Ingrediënten
- 4 visfilets
- 100 g pijnboompitten
- boter en olijfolie
- halve citroen
- peterselie en dille
- bloem
- peper en zout
Receptnummer: 421
Reageren
Meer smakelijke recepten
Snijd de ui, tomaten en paprika's in grove stukken. Verwarm de oven voor op 220°C. Verhit een bodempje olijfolie in een wok/braadpan en roerbak de ui...
Breng een pan met water aan de kook. Voeg de rijst toe en laat deze op de aangegeven tijd in open pan gaarkoken. Daarna vijf minuten met deksel erop n...
Oven voorverwarmen op 180 °C. Kabeljauw en zalm in zes stukken snijden en in ovenschaal leggen. Gamba's ernaast leggen. Verdeel 50 gram van de roombo...
Rasp de helft van de citroenschil in de olijfolie. Hak de kervel fijn en meng dit samen met een snufje zout en peper door de citroenolie. Met een staa...