Bounty dessert met vanille, banaan en frambozen
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Nagerecht - Zomer - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
1. Snijd de cake in de lengte in 3 plakken. Roer de mascarpone los met de honing en het merg van het vanillestokje. Rooster de geraspte kokos goudbruin in een droge koekenpan. Meng de kokos door de slagroom. Schep de kokosroom in delen door de mascarpone. 2. Snijd de banaan in plakjes. 3. Bestrijk de plakken cake met het kokosmascarpone mengsel. Beleg ze met de plakjes banaan en bestrooi met cacaopoeder en stapel de plakken cake op elkaar. 4. Zet het 2 uur in de koelkast. Garneer de bovenkant met verse frambozen. Serveer in dikke plakken en geniet. Lekker met een sterke kop koffie erbij.
Ingrediënten
- 1 kant en klare cake
- 250 ml mascarpone
- 2 el honing
- 1 vanillestokje
- 100 gr geraspte kokos
- 250 ml geklopte slagroom
- 2 bananen
- bakje verse frambozen
- cacaopoeder
Receptnummer: 4098
Reageren
Meer smakelijke recepten
1. Doe alle ingrediënten in een pan en breng aan de kook, zet het vuur zacht en laat 3 minuten pruttelen. Laat daarna afkoelen. 2. Schil de mango en...
Maak de aardbeien, kersen en blauwe bessen schoon. Voorzichtig mengen op een groot diep bord. Sprenkel de citroensap over het fruit. Neem 4 bollen van...
1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Snijd de nectarines of appeltjes in plakjes en wentel ze door 1 eetlepel olijfolie. Snijd de banaan en aardbei in p...