Gevuld Turks brood met gegrilde groenten en pesto roomkaas
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Zomer - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
1. Snijd alle groentes in stukken en doe ze in een grote schaal. Schenk er 2 eetlepels olijfolie over en 1 eetlepel komijnzaadjes. 2. Grill de groentes in een hete grillpan gaar tot ze streepjes krijgen. Schep ze op een bord, bestrooi met zout en laat afkoelen. 3. Snijd het Turkse brood open. Meng de roomkaas met de pesto en bestrijk het brood hiermee. Verdeel de afgekoelde gegrilde groentes erover. Klap het brood weer dicht en wikkel stevig in aluminiumfolie. Neem ook een bakje olijven mee die smaken hier heerlijk bij.
Ingrediënten
- 3 kleuren paprika
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 2 rode uien
- olijfolie
- 1 el komijnzaadjes
- 1 groot Turks brood
- 1 bakje roomkaas naturel
- 4 el pesto
- Extra: vershoudfolie
Receptnummer: 4083
Reageren
Meer smakelijke recepten
Steek de barbecue aan. Pers de knoflook. Meng met 6 el olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout. Besprenkel alle groenten met de dressing. G...
Snijd de aubergine, courgette, paprika en ui in grove stukken. Pers de knoflook. Meng 6 eetlepels olie met de azijn en de knoflook. Breng op smaak met...
Snijd de gewassen paprika’s in stukken en de courgette en aubergine in plakken. Wentel alles door 2 eetlepels olijfolie en gril alles gaar in een he...