Croissants met pesto kaas, geroosterde tomaat, kappertjes dressing, spiegeleitje en beenham
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Lunchgerecht - Lente - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
Verwarm de oven op 180ºC. Leg de trostomaatjes in een passend ovenschaaltje en besprenkel met olijfolie. Bak ze 10 minuten in de oven. Meng de pesto door de roomkaas. Snijd de croissants open en bestrijk ze aan weerzijde met pesto roomkaas. Leg er losjes plakjes ham op. Maak een dressing van de kappertjes, mosterd en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Bak 4 spiegeleitjes en leg ze op de ham. Leg er wat plakjes avocado bij en besprenkel de kappertjes dressing.
Ingrediënten
- 1 bakje kleine trostomaatjes
- 4 grote verse croissants
- 4 el pesto
- 200 gr roomkaas
- 3 el kappertjes, 1 el mosterd, 4 el olijfolie,
- 4 schareleitjes
- 4 dikke plakken beenham
- 1 avocado
Receptnummer: 3994
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de oven voor op 180ºC. Doe de tomaten in een passende ovenschaal en besprenkel met olijfolie en maal er zeezout en peper over. Bak de tomaatj...
Verwarm de oven voor op 180ºC. Leg de trostomaatjes in een ovenschaal. Snijd de knoflook in dunne plakjes en doe ze bij de tomaatjes. Schenk de olijf...
stap 1. Maak eerst de eiragout, kook de eitjes hard, pel ze onder koud stromend water en hak ze fijn. stap 2. Verwarm de oven voor op 190ºC. Rol de ...