Biefstukje van de grill
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 10 minuten
Bereiding
Sla verdelen over vier borden en besprenkelen met azijn. Tomaatjes in partjes snijden en ui in ringen. Verdeel deze over de salade. Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Biefstuk bestrooien met grof zout en vers gemalen peperkorrels en besprenkelen met olijfolie. Biefstuk ongeveer 4 minuten rosé grillen. Serveren met de salade en garneren met een takje rozemarijn. Eet smakelijk.
Ingrediënten
- 4 x biefstuk van 125 g
- 400 g veldsla
- 8 tomaatjes
- rode ui
- 2 el olijfolie
- 1 el balsamico azijn
- 4 takjes rozemarijn
- peperkorrels en zout
Receptnummer: 398
Reageren
Meer smakelijke recepten
Pluk de blaadjes peterselie en munt. Snijd de knoflook fijn. Snijd de rode ui in dunne ringen en de lente-uitjes in dikkere ringetjes. Verdeel sla ove...
Voor de barbecue, grillplaat of grillpan. Snijd de courgettes in de lengte in plakken. Meng de balsamicoazijn met de olie en bestrijk hiermee de plakk...
Doe de uien en de andere ingrediënten in een pan en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat het geheel in 45 minuten zachtjes koken tot al het v...
Kook de volkorenpasta volgends de aanwijzingen op de verpakking. Net als de andere pasta, is ook volkorenpasta goed zelf te maken. Het is wel een klus...