Haaskarbonade met broccoli en puree
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Herfst - 4 personen - 20 minuten
Bereiding
In een koekenpan de boter verhitten. Karbonades met zout en peper bestrooien en ca. 10 minuten aan beiden kanten bakken. Broccoli schoonmaken en in roosjes snijden dan in ongeveer 5 minuten beetgaar koken. Aardappel puree aanmaken volgens aanwijzingen op de verpakking. Karbonades serveren met de puree en broccoli.
Ingrediënten
- 4 haaskarbonades
- 800 g broccoli
- aardappelpuree uit een pakje
- 100 ml halfvolle melk
- 4 el roomboter of margarine
- peper en zout
Receptnummer: 394
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de oven voor op 220°C. Verwijder de stronk van de broccoli en verdeel in roosjes. Doe hetzelfde met de bloemkool. Zet de bloemkool- en brocco...
Verwarm de oven voor op 210oC. Schil de bieten dun en snijd elke biet in 8 parten. Pel de uien en snijd deze in parten. Plet de teentjes knoflook. ...
Maak een marinade van olijfolie, sap van de limoen, teentje geperste knoflook en gehakte basilicum. Haal hier de karbonades doorheen en laat een half ...
Karbonades met zout en peper inwrijven. In grote koekenpan boter verhitten en op hoog vuur karbonades aan beide kanten dichtschroeien. Vuur temperen e...