Spaghetti Bolognese
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en verhit de olie in de koekenpan. Doe het gehakt met de ui in de pan en bak het rul en bruin. Voeg wat peper en zout toe voor de smaak. Voeg nu de tomatensaus toe. Voorzichtig roeren en vervolgens 10 minuten op laag vuur verwarmen. Af en toe even roeren. Spaghetti afgieten, scheutje olijfolie toevoegen en husselen. Verdeel de spaghetti over vier borden en schep de saus erover. Garneren met verse fijne peterselie of basilicum.
Ingrediƫnten
- 500 g spaghetti
- 500 g h.o.h. gekruid gehakt
- 500 g pastasaus
- 2 el olijfolie
- 1 ui
- peper en zout
- 2 takjes verse peterselie
Receptnummer: 392
Reageren
Meer smakelijke recepten
1. Rasp de schil dun van de citroen en pers de vrucht uit. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de plakjes knoflook goudgeel in de olie. Bak de ro...
Breng een grote pan met met ruim water aan de kook en zout het water. Was intussen de asperges en snij ze in stukken. Verwarm de room in een klein ste...
In braadpan gehakt in 1 el olie bruin en rul bakken. Gehakt uit de pan scheppen. In bakvet met 1 el extra olie ui en paprika 5 min. zachtjes bakken, r...
Breng een grote pan met water aan de kook. Snijd de paprika's en tomaten in stukjes. Snijd de kalkoenfilet in stukjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in ...