Cheeseburger met cheddar, bacon, jalapeño pepers, tomaat en sla
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Zomer - 4 personen - 30 minuten
Bereiding
Voorbereiding 5 min Bereid de barbecue voor. Bak de plakken bacon in de koekenpan, totdat ze mooi bruin zijn. Snijd de tomaat en de jalapeño pepers in dunne plakken, was de sla en snijd de burger broodjes doormidden. Bereiding 15 min Leg de burger broodjes op het rooster van de barbecue en grill ze totdat ze mooi bruin zijn geworden. Grill nu de hamburgers op de barbecue en bak ze 3 minuten aan weerszijden. Leg vervolgens een plak ERU Slices Cheddar Naturel op de hamburger en leg de hamburgers terug op de barbecue tot de kaas is gesmolten. Beleg het broodje met sla, leg de burger met gesmolten kaas erop en beleg met bacon, tomaat en de jalapeño pepers. Leg nu de bovenkant van het broodje erop en steek er een prikker door om alles op zijn plaats te houden. Serveren maar!
Ingrediënten
- 4 plakken ERU Slices Cheddar Naturel
- 4 burgerbroodjes
- 4 burgers
- 8 plakken bacon
- Jalapeño pepers
- 4 tomaten
- Sla
Receptnummer: 3675