Kipdrumsticks met tomatensalade
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Hoofdgerecht - Lente - 4 personen - 45 minuten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°. Kook de aardappelen in water met wat zout 10 minuten. Giet af en snijd in vieren. Schep de aardappelen om met de olie en zout naar smaak en doe ze samen met de kipdrumsticks in de braadslee. Bak ze in het midden van de oven in 30 minuten gaar. Schep halverwege om. Snijd de tomaten in partjes en de uien in ringen. Meng de tomaten en de uien met de Balsamico. Laat de dressing 15 minuten intrekken. Verdeel de aardappelen en de kipdrumsticks over 4 borden. Leg de ijsbergsla ernaast en schep hier de tomatensalade op.
Ingrediënten
- 500 g kipdrumsticks
- 600 g aardappelen
- 2 el olijfolie
- 2 bakjes cherry tomaten
- 2 uien
- 75 ml Balsamico
- 1 krop ijsbergsla
- zout en peper
Receptnummer: 361
Reageren
Meer smakelijke recepten
Verwarm de over voor op 200 C. Maal één broodje tot fijne kruimels in de keukenmachine en spreid deze uit over een plat bord. Snijd de twee andere b...
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de kipdrumsticks in de braadzak. Voeg de braadstoomkruiden, de knoflook, het takje rozemarijn en de olijfolie toe...
Kip op kamertemperatuur laten komen. Citroen dik schillen tot op vruchtvlees. Binnenkant kip bestrooien met zout en peper. 2 Eetlepels olijfolie erin ...
Snijd de tomaat in smalle partjes en de ui in ringen. Snijd de verse kruiden fijn. Meng alle ingrediënten in een kom. Voeg een beetje olijfolie en ba...