Gemengde gegrilde groenten
Leuk dat je dit recept hebt gevonden! Benieuwd naar nog meer recepten? Schrijf je via de homepage in voor de nieuwsbrief en krijg een gratis magazine cadeau!Bijgerecht - Lente - 4 personen - 25 minuten
Bereiding
Snijd de aubergine, courgette, paprika en ui in grove stukken. Pers de knoflook. Meng 6 eetlepels olie met de azijn en de knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel alle groenten in een koeken- of grillpan, of platte ovenschaal of slede. Besprenkel alle groenten met de dressing. Gril de groenten op het vuur, in de oven of op de barbecue in ca. 15 min. gaar. Om de 5 minuten de groenten husselen. Leg de groenten op een schaal, besprenkel met de rest van de olie en bestrooi met de peterselie
Ingrediënten
- 8 el olijfolie
- 4 el balsamicoazijn
- 1 teen knoflook
- 1 rode paprika
- 1 rode ui
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 4 takjes peterselie
Receptnummer: 359
Reageren
Meer smakelijke recepten
Steek de barbecue aan. Pers de knoflook. Meng met 6 el olie en de azijn. Breng op smaak met peper en zout. Besprenkel alle groenten met de dressing. G...
Maak kuipjes van aluminiumfolie. Leg hierin de groenten met wat olijfolie of boter en voeg de kruiden toe. Plaats de pakketjes op een grill boven het...
Kook de pasta. Bak ondertussen de spekjes uit. Snijd de champignons in plakjes, de ui in ringen en de paprika in kleine reepjes. Bak de groenten kor...
Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg alle groenten in een ruime ovenschaal. Schenk de helft van de olie erover en bestrooi met peper en zout, en event...